Peis og ovn

Montering av peis i Bergen – Vår kunnskap, din trygghet

Gir peisen eller ovnen din god nok varme? Gir den riktig varme? Er den trygg? Har du ikke opplevd peiskosen en våt og mørk høstkveld? Ettersom det blir et stadig større fokus på miljøet, velger mange i dag å bytte ut sin gamle, forurensende ovn med en ny, rettbrennende modell.

Murmester Tormod Grahl Madsen AS sørger for montering av peis i Bergen og omegn. Vi hjelper deg også med å velge ut hvilken ovn som er best for deg og leverer selvfølgelig etter dine ønsker. Vi foretar hele prosessen med bestilling, henting og montering av din nye ovn, som gjør det behagelig og enkelt for deg som kunde.

Å skifte ut ovnen kan i flere tilfeller også sørge for en mer stabil og forutsigbar energiutgift, enten du velger en ved- eller pelletsovn. Murmester Tormod Grahl Madsen AS er klar for å hjelpe akkurat deg med bestemmelse, innkjøp og montering av peis i Bergen og nærliggende kommuner.

Våre tjenester

Kontakt oss

Tormod Grahl-Madsen - Daglig Leder

Telefon: 479 21 240
E-post: tormod@murmestertgm.no


Morten - BAS

Telefon: 479 21 244
E-post: morten@murmestertgm.no


Adresse:

Murmester Tormod Grahl-Madsen AS
Kolstibotn 30,
5098 Bergen

Om oss

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en bergensbasert mesterbedrift som yter profesjonelle tjenester innen en rekke av fagets områder. Vi opererer i hele Hordaland fylke og hjelper deg med det meste innen murerarbeid. Vi har sentral godkjenning.