Murertjenester

Murer i Bergen – støping, muring, pussing + mye mer

Murmester Tormod Grahl Madsen AS utfører også “tradisjonelle” murerjobber. Herunder oppsetting av lecamurer, skiferlegging og slamming/pussing, for å nevne noe. Vi er din murer i Bergen som i tillegg til å inneha sentral godkjenning for ansvarsrett, er en mesterbedrift som også er våtroms-sertifisert. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde.

Støping av gulv

Enten du bygger ny bolig, renoverer eller kanskje har ansvar for oppføring av større næringslokaler og skal ha støpt gulv, er vi klar for jobben. Vi utfører grovstøp og finavretting med for eksempel avrettingsmasser.

Pussing av mur

Pussing av mur er en ganske enkel jobb, men man må kunne det for å oppnå et bra resultat. Overflaten kan lett bli skjev og bulkete dersom jobben utføres på feil vis. Vi utfører pussing med en erfaren hånd, og du kan forvente å få et optimalt resultat.

Forblending

Skiver av pen naturstein i sin naturlige fasong limes fast til underlaget uten fugemasse mellom. Tykkelsen på disse steinene ligger på rundt 2cm. De kan brukes både inne og ute, for eksempel på pipe, brannmur, peis eller grunnmur. Forblending passer på de fleste overflater og gir et vakkert utseende. Vi utfører også fasadeforblending og teglsteinsforblending.

Våre tjenester

Kontakt oss

Tormod Grahl-Madsen - Daglig Leder

Telefon: 479 21 240
E-post: tormod@murmestertgm.no


Morten - BAS

Telefon: 479 21 244
E-post: morten@murmestertgm.no


Adresse:

Murmester Tormod Grahl-Madsen AS
Kolstibotn 30,
5098 Bergen

Om oss

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en bergensbasert mesterbedrift som yter profesjonelle tjenester innen en rekke av fagets områder. Vi opererer i hele Hordaland fylke og hjelper deg med det meste innen murerarbeid. Vi har sentral godkjenning.