Om oss

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en bergensbasert bedrift som yter profesjonelle tjenester innen en rekke av murerfagets områder. Vi opererer i hele Hordaland fylke og hjelper deg med det meste innen murerarbeid. Vi oppgraderte til AS i 2010.

Vi er i dag 4 dyktige medarbeidere der alle har en høy arbeidsmoral, og som har fokus på at kunden skal være fornøyd med den siste finishen. Det er viktig for oss å gjøre en ekstra innsats, slik at du som kunde blir fornøyd med den jobben vi gjør. Har du spesielle ønsker er vi fleksible og yter vårt beste for deg.

Godkjenninger og medlemskap

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en mesterbedrift og er godkjent opplæringsbedrift med 1 lærling i selskapet pr. i dag. Vi har et ønske om å skulle levere en kvalitet som kunden kan være fornøyd med, og som er innenfor gjeldende lover og forskrifter. Vi har flere medlemskap som hjelper oss med dette. Vi er med i:

Våre tjenester

Vi har mange fornøyde kunder som bruker oss igjen og igjen, og er strålende fornøyd med arbeidet til våre dyktige medarbeidere. Vi ønsker derimot ikke at du bare skal ta vårt ord for det, prøv oss, opplev det selv og bli en del av vår fornøyde kundegruppe.

Kontakt oss

Tormod Grahl-Madsen - Daglig Leder

Telefon: 479 21 240
E-post: tormod@murmestertgm.no


Morten - BAS

Telefon: 479 21 244
E-post: morten@murmestertgm.no


Adresse:

Murmester Tormod Grahl-Madsen AS
Kolstibotn 30,
5098 Bergen

Om oss

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en bergensbasert mesterbedrift som yter profesjonelle tjenester innen en rekke av fagets områder. Vi opererer i hele Hordaland fylke og hjelper deg med det meste innen murerarbeid. Vi har sentral godkjenning.