Flislegging og bad

Flislegging av bad i Bergen – unn deg en oppgradering

Drømmer du om å fornye badet ditt? Trenger hjelp til flislegging av bad i Bergen? Er badet ditt gammelt og utdatert og behov for en oppgradering? Har det skader i fliser, eller vannskader under flis og membran? Uansett årsak for at du ønsker en oppussing av badet, er det viktig å gjøre deg klare meninger om hva du ønsker. Hvordan skal finishen være? Hvilke fliser og størrelser?

Murmester Tormod Grahl Madsen AS hjelper deg med alle de viktige spørsmålene og vurderingene i prosessen for et nytt bad. For mange mennesker er det viktig å ha et bad man er fornøyd med. Vi kommer hjem til deg, tar mål og diskuterer dine ønsker, og når du har bestemt deg for hva du vil ha, besørger vi bestillingen av flisene, støping av gulv, og flislegging av bad i Bergen og omegn.

Vi har høyt fokus på kvalitet, og er godkjent våtromsbedrift, samt at vi har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Våre tjenester

Kontakt oss

Tormod Grahl-Madsen - Daglig Leder

Telefon: 479 21 240
E-post: tormod@murmestertgm.no


Morten - BAS

Telefon: 479 21 244
E-post: morten@murmestertgm.no


Adresse:

Murmester Tormod Grahl-Madsen AS
Kolstibotn 30,
5098 Bergen

Om oss

Murmester Tormod Grahl Madsen AS er en bergensbasert mesterbedrift som yter profesjonelle tjenester innen en rekke av fagets områder. Vi opererer i hele Hordaland fylke og hjelper deg med det meste innen murerarbeid. Vi har sentral godkjenning.